Trainingstijden en locatiejudovereniging schalkhaar keep calm and love judo
Elke dinsdag wordt er getraind.De locatie is sportzaal Het Haarhuus (zaal F) in Schalkhaar (Ganzenboomsweg 5).

  • Groep 1: 16.00 u tot 17.00 u (Kleuterjudo 4 tot 6 jaar)
  • Groep 2: 17.00 u tot 18.00 u (6 tot 9 jaar)
  • Groep 3: 18.00 u tot 19.00 u ( 9 tot 12 jaar)
  • Groep 4: 19.00 u tot 20.00 u ( 13 jaar en ouder)

Let op, Vakanties

Tussentijds vakanties, wel les
Kerst en Zomervakantie, geen les!

Proeflessen
Laat u kind zelf ervaren of judo zijn of haar sport is. Judo Vereniging Schalkhaar biedt geheel vrijblijvend de mogelijkheid om 2 proeflessen te volgen. Als u daar gebruikt van wilt maken, meldt dan uw kind aan via secretariaat@judoschalkhaar.nl. Uw kind is dan de eerstvolgende les van harte welkom. U ontvangt bij de eerste les een inschrijvingsformulier van de trainer. Indien u besluit om na de 2 proeflessen uw kind definitief lid te maken, ontvangt u van de penningmeester een incassoformulier.
!!!LET OP!!!  U kind mag 2 proeflessen mee doen, besluit u om aan te melden; dan wordt u op een wachtlijst geplaatst. Zodra er een plek vrij is kan u lid worden. we houden u hiervan op de hoogte.

Kleding
De leden zijn verplicht de trainingen in judo pak te volgen. Judopakken zijn met korting bij de trainer te koop. Voor aspirantleden geldt een uitzondering; zij mogen in normale sportkleding deelnemen aan de 2 proeflessen. Slippers dragen is verplicht i.v.m. de hygiëne. De judomat mag echter alleen blootsvoets worden betreden.

Contributie
De contributie bedraagt € 52,50 per kwartaal en wordt bij vooruitbetaling afgeschreven rond 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. De contributie kan tussentijds worden verhoogd of verlaagd, waarvan tijdig aankondiging wordt gedaan via de nieuwsbrief.

Gezinskorting bij meerder kinderen;
2e kind € 47,50
3e kind € 45,00

Opzeggen
Judo Schalkhaar biedt de mogelijkheid om vier maal per jaar het lidmaatschap te beëindigen. De vaste uitstapdata zijn 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Opzeggen dient, uiterlijk 1 maand voor de eerstvolgende uitstapdatum, schriftelijk te gebeuren bij het secretariaat van Judo Vereniging Schalkhaar: secretariaat@judoschalkhaar.nl. Let op, uw opzegging dient dus uiterlijk 30 november, 28/29 februari, 31 mei of 30 augustus bij het secretariaat binnen te zijn. Is uw opzegging later dan betaalt u ook nog het volgende kwartaal.

Gedragsregels
Judo Vereniging Schalkhaar heeft voor haar trainers gedragsregels opgesteld omtrent het omgaan met kinderen. Deze gedragsregels zijn in lijn met de regels van NOC/NSF. Al onze vrijwilligers hebben een Verklaring omtrent Gedrag (VOG). Om deze gedragsregels in te zien, klikt u hier.