Trainingstijden en locatiejudovereniging schalkhaar keep calm and love judo
Elke dinsdag wordt er getraind.De locatie is sportzaal Het Haarhuus (zaal F) in Schalkhaar (Ganzenboomsweg 5).

  • Groep 1: 16.00 u tot 17.00 u (Kleuterjudo 4 tot 6 jaar)
  • Groep 2: 17.00 u tot 18.00 u (6 tot 9 jaar)
  • Groep 3: 18.00 u tot 19.00 u ( 9 tot 11 jaar)
  • Groep 4: 19.00 u tot 20.00 u ( 10 jaar tot 12 ouder)
  • Groep 5: 20.00 u tot 21.00 u ( 13+ en volwassenen)

Let op, Vakanties

Tussentijds vakanties, wel les
Kerst en Zomervakantie, geen les!

Proeflessen
Laat u kind zelf ervaren of judo zijn of haar sport is. Judo Vereniging Schalkhaar biedt geheel vrijblijvend de mogelijkheid om 2 proeflessen te volgen. Als u daar gebruikt van wilt maken, meldt dan uw kind aan via secretariaat@judoschalkhaar.nl. Uw kind is dan de eerstvolgende les van harte welkom. U ontvangt bij de eerste les een inschrijvingsformulier van de trainer. Indien u besluit om na de 2 proeflessen uw kind definitief lid te maken, ontvangt u van de penningmeester een incassoformulier.
!!!LET OP!!!  U kind mag 2 proeflessen mee doen.

De lessen worden gevolgd in t haarhuis
op adres Ganzeboomsweg 5
7433 ES te Schalkhaar

AVG

indien u niks op t aanmeldformulier aankruist, dan gaan we ervan uit dat u geen bezwaar heeft als we foto’s van toernooien waar mogelijk u kind op staat online op onze facebook pagina zetten.

Kleding
De leden zijn verplicht de trainingen in judo pak te volgen. Judopakken zijn met korting bij de trainer te koop. Voor aspirant-leden geldt een uitzondering; zij mogen in normale sportkleding deelnemen aan de 2 proeflessen. Slippers dragen is verplicht i.v.m. de hygiëne. De judomat mag echter alleen blootsvoets worden betreden.

Contributie
De contributie bedraagt € 52,50 per kwartaal en wordt bij vooruitbetaling afgeschreven rond 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. De contributie kan tussentijds worden verhoogd of verlaagd, waarvan tijdig aankondiging wordt gedaan via de nieuwsbrief.

Gezinskorting bij meerder kinderen;
2e kind € 47,50
3e kind € 45,00

Opzeggen
Judo Schalkhaar biedt de mogelijkheid om vier maal per jaar het lidmaatschap te beëindigen. De vaste uitstapdata zijn 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Opzeggen dient, uiterlijk 1 maand voor de eerstvolgende uitstapdatum, schriftelijk te gebeuren bij het secretariaat van Judo Vereniging Schalkhaar: secretariaat@judoschalkhaar.nl. Let op, uw opzegging dient dus uiterlijk 30 november, 28/29 februari, 31 mei of 30 augustus bij het secretariaat binnen te zijn. Is uw opzegging later dan betaalt u ook nog het volgende kwartaal.

Gedragsregels
Judo Vereniging Schalkhaar heeft voor haar trainers gedragsregels opgesteld omtrent het omgaan met kinderen. Deze gedragsregels zijn in lijn met de regels van NOC/NSF. Al onze vrijwilligers hebben een Verklaring omtrent Gedrag (VOG). Om deze gedragsregels in te zien, klikt u hier.